

Προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, οι επτά από τους οκτώ συνολικά νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.
Αντίθετα, στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν 20χρονο νεαρό ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του και κατά πληροφορίες στην απολογία του επικαλέστηκε προβλήματα υγείας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ανακριτικό γραφείο οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν απολογούμενοι τα αδικήματα που τους απαγγέλθηκαν κατά περίπτωση τους αποδίδονται των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας.
Υπενθυμίζεται πως οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι είναι πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.