

Όσων η αίτηση για το Κοινωνικό Μέρισμα απορρίφθηκε θα μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις στη νέα σελίδα για το Κοινωνικό Μέρισμα, η οποία ανοίγει αύριο, Πέμπτη (19/12/2019).
Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών η συμπληρωματική σελίδα για τη διευκόλυνση των πολιτών θα ανοίξει στο διαδικτυακό τόπο της ΗΔΙΚΑ.
Όσοι καλύπτονται από τα κριτήρια, που έχουν ανακοινωθεί αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αίτησή τους, στο πλαίσιο του δημοσιονομικού χώρου που δημιουργείται, θα μπορούν να ολοκληρώσουν την αίτηση και να λάβουν το επίδομα, το αργότερο στις αρχές του χρόνου.
Όσον αφορά τους υπολοίπους, την Τρίτη (17/12), άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων.
Η αίτηση γίνεται στην ιστοσελίδα www.koinonikomerisma.gr, μετά από πέντε πολύ απλά βήματα.
-Μετάβαση στην ιστοσελίδα του κοινωνικού μερίσματος.
-Είσοδος με τους κωδικούς του TaxisNet
-Επιβεβαίωση ΑΜΚΑ
-Συμπλήρωση τηλεφώνου και ηλεκτρονικής διεύθυνσης (email)
-Συναίνεση στην άντληση των αναγκαίων στοιχείων για το κοινωνικό μέρισμα από το TaxisNet
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.