

«Προφανώς και διαφωνούμε να γίνει δημοψήφισμα για ένα τέτοιο ζήτημα, γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στον αποπροσανατολισμό, σε μια τεχνητή συζήτηση περί “προοδευτικότητας” και “συντηρητισμού”, θα δώσει λαβή σε κάθε ανορθολογική, σκοταδιστική, αντιεπιστημονική προσέγγιση, θα δυναμώσει ομοφοβικές απόψεις και τον κανιβαλισμό απέναντι στους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό» αναφέρουν πηγές του ΚΚΕ.
Αναφέρουν επίσης ότι «και μόνο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί πρώτο θέμα σήμερα, αποδεικνύει ότι έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει προχωρήσει ο διαχωρισμός κράτους – Εκκλησίας, όπως πρότεινε το ΚΚΕ και στην τελευταία συνταγματική αναθεώρηση και το απέρριψαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ».
Τέλος, επισημαίνουν ότι «έχει τεράστια ευθύνη η κυβέρνηση Μητσοτάκη που συνειδητά έχει επιβάλει μια μονοθεματική ατζέντα, πουλώντας “προοδευτικότητα”, την ώρα που η αντιλαϊκή πολιτική της προχωράει με ένταση σε όλους τομείς, βάζοντας φυσικά στο στόχαστρο όλους τους εργαζόμενους, όλον τον λαό και τη νεολαία».
Σχετικά Νέα
Κ. Μητσοτάκης σε Μ. Καραλή: Σε όλα τα νέα παιδιά τα οποία εμπνέονται από εσένα στέλνεις ένα όμορφο μήνυμα
Στην παρουσίαση του βιβλίου “Εμμανουήλ Καραλής: Όταν κοιτάς από ψηλά”, του Νίκου Μιχαλόπουλου, που.
Ά. Σκέρτσος για αξιολόγηση στο Δημόσιο: Ζητάμε από τους πολίτες να είναι οι κριτές των υπηρεσιών που λαμβάνουν από το κράτος
«Ζητάμε από τους πολίτες να είναι οι τελικοί κριτές των υπηρεσιών που λαμβάνουν από.
Ε. Κουντουρά στην Ολομέλεια: «Να ενισχυθούν οι χρηματοδοτήσεις της Πολιτικής Συνοχής στον προϋπολογισμό της ΕΕ 2028-2034»
Tη διασφάλιση ότι η χρηματοδότηση της Πολιτική Συνοχής θα ενισχυθεί μετά το 2027, στο.
Δ. Μιχαηλίδου: Η ρητορική μίσους δεν έχει θέση στην κοινωνία
Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα (6/5) το Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, μετά.