

Το πώς θα πορευτεί το Κίνημα Αλλαγής και η προοδευτική παράταξη στις εθνικές εκλογές ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα επικεντρώθηκε η συζήτηση στις διαδοχικές συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου δεν έθεσε θέμα να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους. Η συνάντηση με τον Π. Γερουλάνο κράτησε μία ώρα και όπως είπε σε δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, «το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης», χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση εποικοδομητική. «Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.
Ανάλογο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης του κ. Παπανδρέου, λίγο αργότερα με τον Παύλο Χρηστίδη. Εστιάστηκε στο να διασφαλιστούν οι διαδικασίες τόσο για την εσωκομματική εκλογή καθώς και η ενωτική πορεία της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά και μετά ο κ. Χρηστίδης δήλωσε:
«Είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση». Τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου πρόκειται να συνομιλήσει με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο.
Σχετικά Νέα
Επίκαιρη ερώτηση προς τον Κ. Μητσοτάκη για την Ομάδα Αλήθειας κατέθεσε ο Σ. Φάμελλος
Επιμένει στο “σκάνδαλο”, όπως το αποκαλεί, της Ομάδας Αλήθειας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης.
Κ. Μητσοτάκης για δημογραφικό: Από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της χώρας
Ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το δημογραφικό, σε.
Τράπεζες: Τι δείχνει η «ακτινογραφία» του πρώτου τριμήνου
Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου έχουν ασφαλώς θετικό πρόσημο για τις τράπεζες που.
ESG: Το νέο ζητούμενο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, οι επιχειρήσεις καλούνται, να ξεφύγουν από τα στενά.