

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής θα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ στη θέση του παραιτηθέντος Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, όπως ανακοίνωσε η Χαριλάου Τρικούπη.
Ο κ. Χριστοδουλάκης κρίθηκε ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να εκπροσωπήσει το κόμμα ως τις εσωκομματικές εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου, μετά την αποχώρηση της κ. Φώφης Γεννηματά.
Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής θα εκτελεί χρέη εκπροσώπου Τύπου «για το μεταβατικό στάδιο, μέχρι την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σχετικά Νέα
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Πάπα Φραγκίσκο: Συνέδεσε το όνομά του με την ακατάβλητη αγάπη του για τους πιο αδύναμους αυτής της γης
Τη βαθύτατη λύπη του για την εκδημία του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου,.
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.