Κιλκίς: Εξακολουθούν να μην στέλνουν τα παιδιά τους οι αρνητές του κορωνοϊού

Απτόητοι φαίνεται πως είναι γονείς αρνητές της μάσκας, του εμβολίου και του κορονοϊού στο Κιλκίς, καθώς συνεχίζουν να μη στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, διότι δεν θέλουν να φορούν μάσκα και να κάνουν διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του ιού.

Όπως μετέδωσε ο Ant1 πρόκειται για εννέα μαθητές δημοτικού σχολείου και ενός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία

Στο μεταξύ, η πανδημία δείχνει σημάδια υποχώρησης στην εκπαιδευτική κοινότητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός στην πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τα κρούσματα την Τρίτη 30 Νοεμβρίου αφορούσαν σε 76 σε μαθητές και 14 εκπαιδευτικούς- οι δυο νοσηλεύονται- έναντι 99 μαθητών και 16 δασκάλων και της περασμένης Τετάρτης 24 Νοεμβρίου.

Η κορύφωση της πανδημίας καταγράφηκε στις 10 Νοεμβρίου όταν τα θετικά κρούσματα στους μαθητές Πρωτοβάθμιας ανήλθαν σε 131.

Στη Δευτεροβάθμια η κατάσταση είναι εμφανώς καλύτερη. Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου καταγράφηκαν πέντε νέα κρούσματα, αλλά συνολικά είναι μικρός ο αριθμός των τεθέντων σε καθεστώς καραντίνας μαθητών και καθηγητών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα