

Την ανάγκη τήρησης των υγειονομικών κανόνων υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
“Πρέπει να επιδείξουμε αλληλεγγύη και να στηρίξουμε τους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη. Κάνω έκκληση σε όλους με βάση τη σοβαρότητα της πανδημίας, είναι μια τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας. Να προσέχουμε τους υγειονομικούς κανόνες, να προσέχουμε ο ένας τον άλλο, να προσέχουμε τις ευπαθείς ομάδες, να μπορέσουν οι νεότεροι να μείνουν αυτή την εποχή μακριά από τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους” τόνισε, μεταξύ άλλων.
Επανέλαβε δε, σύμφωνα με την naftemporiki.gr, ότι όλοι πρέπει να σκέφτονται ότι είναι εν δυνάμει φορείς του ιού, να φοράνε μάσκα για να προστατεύουν και την οικογένειά τους. “Βλέπετε την τεράστια πίεση που δέχεται το Ε.Σ.Υ. και πώς έχει διασπαρεί ο ιός στην κοινότητα στη βόρεια Ελλάδα και επεκτείνεται παντού”.
“Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι κουρασμένος, αγχωμένος, υπάρχει αβεβαιότητα και στεναχώρια. Όσο πιο σωστά τηρήσουμε τα μέτρα, πιστεύω ότι τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από το lockdown και θα μπορέσουμε να κάνουμε, τηρουμένων των αναλογιών, πιο φυσιολογικά τις γιορτές των Χριστουγέννων που έρχονται” κατέληξε ο κ. Κικίλιας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας λειτουργούν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), στις οποίες ήδη νοσηλεύονται δύο περιστατικά Covid-19 από την Καρδίτσα.
Δύο ΜΑΦ λειτουργούν, παράλληλα, και στο νοσοκομείο Καρύστου, στη νότια Εύβοια.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.