

Ιδιέταιρα γούστα φαίνεται να είχε στο Κιάτο ένας 43χρονος άνδρας που πιάστηκε στα πράσα απο το θύμα του, το οποίο είχε αφήσει κυριολεκτικά χωρίς εσώρουχα.
Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα συνέβησαν στην πόλη του Κιάτου, με έναν άνδρα, ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα, έμπαινε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσάς του και της έκλεβε τα εσώρουχα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του korinthostv.gr, η γυναίκα, κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, όταν αντιλήφθηκε ότι της έλειπαν πολλά εσώρουχα. Έτσι, έχοντας υπόνοιες ότι κάποιος εισβάλλει στην κατοικία της, ξεκίνησε μόνη της, την…έρευνα.
Έτσι, χθες, η ίδια αντιλήφθηκε την παρουσία του 43χρονου άνδρα στο υπνοδωμάτιο της, ο οποίος για μια ακόμη φορά, της έκλεβε εσώρουχα.
Η γυναίκα έβαλε τις φωνές , ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με την ίδια να ειδοποιεί άμεσα τις αρχές.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων.
Έπειτα, από αξιοποίηση των πληροφοριών , οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.