

Μόλις 20 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του έμαθε ο Νίκος Ορφανός ότι είχε κρανιοφαρυγγίωμα, όπως είπε το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. «Είπα δεν θα επιτρέψω σε τίποτα να μου χαλάσει να δω την κόρη μου να μεγαλώνει» πρόσθεσε ο ηθοποιός για την αντίδρασή του όταν έμαθε το πρόβλημα της υγείας του.
«Η κόρη μας γεννήθηκε 17 Απριλίου, Την 1η Μαΐου κάνω μια μαγνητική γιατί μου ζητήθηκε από ΩΡΛ για επέμβαση στο διάφραγμα και με παρέπεμψε σε ενδοκρινολόγο. Είκοσι ημέρες μετά τη γέννηση η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι καλόηθες, που σημαίνει ότι αφαιρείται, αλλά είναι μια σπάνια περίπτωση».
Η μαγνητική, είπε ο Νίκος Ορφανός, έδειξε ότι «το κρανιοφαρυγγίωμα ήταν 2,5 εκατοστά. Για καλή μου τύχη δεν είναι συμπαγής αλλά σαν μια κύστη πίσω από το μάτι και γι’ αυτό τα πρώτα συμπτώματα αφορούσαν την όρεξη καθώς επηρεάζεται και η υπόφυση».
Εξήγησε ότι «πήγα στο Ανόβερο γιατί ο όγκος μπορούσε να βγει μόνο ενδοκρανιακά, γιατί εκεί υπήρχε συσσωρευμένη εμπειρία. Ρώτησα τον γιατρό μου “έχω 4-5 μήνες;” γιατί είχα μια θεατρική παράσταση και μου απάντησε “οριακά έχουμε ένα 6μηνο”. Έπαιξα με τον χρόνο, είχε αυξηθεί ο όγκος όταν πήγα στη Γερμανία»
Όπως είπε «τα συμπτώματα στο αρχικό στάδιο ανατρέπονται καθώς η διαταραχή επηρεάζεται περιφερειακά από έξω προς τα μέσα».
Στην ερώτηση πώς το έμαθε η οικογένειά του, ο Νίκος Ορφανός περιέγραψε: «στον μεγάλο μου γιο δεν το είπα αμέσως μέχρι να καταλάβω τι είναι, μίλησα με τους γιατρούς και μου το εξήγησαν. Τους μάζεψα, τον γιο μου που τότε ήταν 8,5 ετών και τη σύζυγό μου και τους το είπα. Υπήρχε ένας φόβος “με ρώτησαν μου λες αλήθεια, είναι καλοήθης;”».
Όσον αφορά, τέλος, το πώς αντιμετώπισε την περιπέτεια της υγείας του εξομολογήθηκε «είπα δεν θα επιτρέψω σε τίποτα να μου χαλάσει να δω την κόρη μου να μεγαλώνει. Δεν φοβήθηκα, ήμουν τόσο ευτυχισμένος από τη γέννηση της κόρης μου – θέλαμε χρόνια να αποκτήσουμε δεύτερη παιδί. Είπα θα το χτυπήσω κάτω αυτό το πράγμα σαν χταπόδι».
Σχετικά Νέα
Η παραλία κοντά στην Αθήνα με top κριτικές στο Google
Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι να πλησιάζει, οι περισσότερο από εμάς έχουμε.
Ανατροπή το Σαββατοκύριακο – Καταιγίδες στην Αττική και άλλες περιοχές
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία,.
Σύλληψη αρχαιοκάπηλων στη Λ. Ποσειδώνος – Βρέθηκε ένα αρχαίο νόμισμα και δύο χάλκινα αγαλματίδια
Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο ατόμων, που εμπλέκονται σε παράνομη αγοραπωλησία αρχαιοτήτων, προχώρησε το.
Γιορτή της Μητέρας 2025: Μικρές χειρονομίες, μεγάλα συναισθήματα
Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία από τις πιο τρυφερές ημέρες του χρόνου. Το 2025 γιορτάζεται.