

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε ένας 45χρονος σε χωριό της Κατερίνης, επειδή σέρβιρε κανονικά πελάτες εντός του καταστήματός του, το βράδυ του Σαββάτου 6/3/2021, παρά τα περιοριστικά μέτρα.
Οι αρχές διαπίστωσαν πως ο ιδιοκτήτης του καφενείου είχε βάλει μέσα 19 συνολικά πελάτες, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του και την επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ.
Από 300 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στον κάθε έναν από τους πελάτες.
Ακόμα, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφέ σε περιοχή της Ημαθίας, καθώς σέρβιρε τρεις καθήμενους πελάτες, οι οποίοι θα πληρώσουν από 300 ευρώ.
Επίσης, στην Κατερίνη και πάλι, οι αρχές επέβαλαν τσουχτερό πρόστιμο 16.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών, σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου, καθώς μέσα σε αυτό, βρίσκονταν 5 άνθρωποι, αριθμός που ξεπερνούσε τον προβλεπόμενο για τα τ.μ. της επιχείρησης.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.