Κατερίνη: Δύο εμπορικά καταστήματα άνοιξαν κανονικά, παρά το lockdown

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε καθολικό lockdown και η Κατερίνη- όπως και ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα- ανήκει στις περιοχές υψηλού κινδύνου και μεγάλου ιικού φορτίου κάποιοι φαίνεται ότι βρήκαν τρόπους να αγνοούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Δύο εμπορικά καταστήματα άνοιξαν κανονικά, παρά το lockdown, μιας και παρόλο που οι πόρτες του καταστήματος είναι κλειστές μπροστά, οι πίσω πόρτες δέχονται κανονικά πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, οι πελάτες δείχνουν τι θέλουν από το ράφι και οι υπάλληλοι τα βάζουν στα καλάθια. Όταν τελειώσουν τα ψώνια, οι πελάτες δίνουν τα στοιχεία τους και αργότερα μέσα στην ημέρα τα προϊόντα φτάνουν στην πόρτα τους. Μπορούν να πληρώσουν με αντικαταβολή ή με κάρτα. Μάλιστα τα ψώνια θα πρέπει να είναι αξίας 30 ευρώ και πάνω, όπως ενημερώνουν οι υπάλληλοι τους πελάτες όταν έρχονται.

Το κατάστημα δέχεται αρκετό κόσμο, το ασανσέρ λειτουργεί κανονικά με όσα άτομα χωράει, πολλοί φορούν τη μάσκα τους κάτω από τη μύτη και η κατάσταση θυμίζει εποχές πριν από το lockdown και την πανδημία του κορωνοϊού.

Σχετικά Νέα