Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από τον Άρειο Πάγο μετά τις καταγγελίες Στίγκα – Θα καταθέσει την Τρίτη

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διενεργεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη αναφορικά με τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος Σπαρτιάτες Βασίλης Στίγκας ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε μιλήσει για καθοδηγούμενος βουλευτές του κόμματος του από ξένα κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

Οι δημόσιες καταγγελίες που επανέλαβε τις επόμενες μέρες ο Β. Στίγκας προκάλεσαν την παρέμβαση της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού.

Για την πλήρη διερεύνηση των σοβαρών αυτών καταγγελιών από πρόεδρο κοινοβουλευτικού κόμματος και προκειμένου να διαπιστωθεί ένα έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιοποιείς πράξεις η ανώτατη εισαγγελική λειτουργό έχει καλέσει σε κατάθεση τον πρόεδρο των Σπαρτιατών για την Τρίτη το πρωί.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες την έρευνα διενεργεί αυτοπροσώπως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενώπιον της οποίας ο Β.Στίγκας καλείται να διευκρινίσει όσα δημοσίως έχει καταγγείλει και να φέρει όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή του .

Από το περιεχόμενο της καταθέσεις του Β. Στίγκα θα εξαρτηθούν και τα επόμενα βήματα της δικαιοσύνης που για μια ακόμα φορά δείχνει άμεσα αντανακλαστικά σε υποθέσεις που αφορούν την κοινωνία αλλά και τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα