

Σε μια καταγγελία προχώρησε μια 19χρονη φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη. Όπως υποστηρίζει, ο πατέρας της, 57χρονος ιερέας την κλείδωσε για τρεις ημέρες σε κρύπτη κάτω από το καμπαναριό εκκλησίας, όπου φέρεται να ιερουργούσε.
Η 19χρονη είπε στο ekklisiaonline.gr, ότι ο πατέρας της είναι άνθρωπος πολύ αυστηρών αρχών και όλα ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου όταν η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της από την πόλη όπου σπούδαζε νοσηλευτική.
Εκεί, όπως αναφέρει η 19χρονη, είχαν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με τον πατέρα της, ο οποίος δεν ενέκρινε τον τρόπο ζωής της κόρης του θεωρώντας πως είναι προκλητικός και προσβλητικός για τον ίδιο. Τσακώθηκαν για την εμφάνιση και ενδυμασία της αλλά και για την καθημερινότητά της όπως του την περιέγραψε κόρη άλλου ιερέα η οποία φοιτά στην ίδια πόλη με την 19χρονη.
Χαρακτηριστικά αναφέρει η 19χρονη στο ekklisiaonline:
«Είχαμε πολλούς καβγάδες και άσχημους, κάποιες φορές μάλιστα με έδερνε, με έσπρωχνε και με έβριζε χυδαία. Η μάνα μου έχει πεθάνει από όταν ήμουν 8 , ο πατέρας μου μεγάλωσε και μένα και τον αδελφό μου.
Μια μέρα που είχα βγει, όταν γύρισα τον είδα να με περιμένει στην πόρτα της πολυκατοικίας μας η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον Ιερό Ναό όπου λειτουργεί, ήταν εξαγριωμένος, με χαστούκισε και με απείλησε λέγοντας : «Στο δικό μου σπίτι δεν θα έρχεσαι τέτοια ώρα π@@@@@@”.
Με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο (τη λέμε κρύπτη γιατί μοιάζει με κρύπτη) κάτω από το ένα καμπαναριό του Ναού. Με έσπρωξε μέσα και κλείδωσε την πόρτα παίρνοντάς μου το κινητό. Στο δωμάτιο είχε μόνο ένα σχεδόν σαπισμένο στρώμα, μια τουαλέτα ενώ από πάνω στην οροφή ήταν το καμπαναριό.
Εγώ φώναζα, ούρλιαζα και δεν με έβγαζε, μέσα η κρύπτη μύριζε πολύ άσχημα, δεν είχα τα προσωπικά μου είδη δεν είχα τίποτα ούτε μπάνιο δεν μπορούσα να κάνω.
Τρεις ημέρες με άφησε εκεί, μου έφερνε μόνο νερό και λίγο φαγητό από το σπίτι μέχρι λέει να ΄΄αλλάξω μυαλά΄΄ και τελικά την 3η ημέρα γύρισε ο αδελφός μου με έναν φίλο του και μου άνοιξε.
Έκτοτε έφυγα από την Θεσσαλονίκη, δεν έχω ξαναμιλήσει στον πατέρα μου μετά από εκείνο το περιστατικό. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί κάτι τέτοιο».
Σχετικά Νέα
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.
Λάρισα: Νεαρός σκότωσε την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους
Την 52χρονη μητέρα του σκότωσε ένας 21χρονος μέσα στο σπίτι του στην Λάρισα. Περίοικοι.
Υπ.Υγείας: Παρέλαβε αεροσκάφοs από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το ΕΚΑΒ
Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),.
Εύβοια: Ένας 62χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία κοντά στην Ιστιαία
Μπροστά σε έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, βρέθηκαν λουόμενοι.