

Περιορίζονται βαθμιαία σήμερα Δευτέρα (26-2-2024) τα έντονα φαινόμενα στην Ανατολική νησιωτική χώρα, επηρεάζοντας τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και από αύριο το πρωί θα εξασθενήσουν. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
- Τη Δευτέρα (26-02-24) στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα), τις ανατολικές Κυκλάδες, την Ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
- Την Τρίτη (27-02-24) τα έντονα φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι το πρωί στις νότιες περιοχές των Δωδεκανήσων και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Σχετικά Νέα
Δασμοί: Αντίποινα 100 δισ. ετοιμάζει η ΕΕ αν δεν τα βρει με τις ΗΠΑ
Πρόσθετους δασμούς αξίας περίπου 100 δισεκατομμυρίων ευρώ σε αμερικανικά προϊόντα σχεδιάζει να επιβάλει η.
Αξιολόγηση του Δημοσίου από τους πολίτες: Η παρουσίαση της πλατφόρμας
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το πρωί σε διυπουργική σύσκεψη όπου παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική αξιολόγηση δεκάδων.
Τρ. Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία στα 284 εκατ. – Μέρισμα 373 εκατ. ευρώ
Ισχυρά οικονομικά μεγέθη ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Τα κέρδη.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Τι αλλάζει στις ημερομηνίες και την ακινησία
Η σταθερή ημερομηνία κατά την οποία θα ενεργοποιείται κάθε χρόνο το μέτρο και η.