

Βροχές και καταιγίδες με τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο στα βόρεια και μικρή πτώση στα νότια.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις από τις πρωινές ώρες με βροχοπτώσεις ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά σε θαλάσσιες, νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.
Καταιγίδες από το μεσημέρι θα επηρεάσουν και τα ηπειρωτικά, με τοπικές χαλαζοπτώσεις. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα πιθανόν να είναι έντονα.
Χιονοπτώσεις αναμένονται σε περιοχές άνω των 1.500 μέτρων της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία:
- στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου,
- στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 15,
- στη Θεσσαλία από 6 έως 16,
- στην Ήπειρο από 4 έως 17,
- στη Στερεά από 6 έως 19,
- στην Πελοπόννησο από 7 έως 19,
- στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 17,
- στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 15,
- στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 15,
- στις Κυκλάδες από 9 έως 15,
- στα Δωδεκάνησα από 10 έως 17,
- στην Κρήτη από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Ανεμοι
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 έως 4 μποφόρ.
Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν σταδιακά δυτικοί και θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ στα νότια τμήματά του και 3 έως 4 μποφόρ στα βορειότερα, όμως από το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί και θα ενισχυθούν στα 5-6 μποφόρ.
Ο καιρός αύριο στην Αθήνα
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις ενώ βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα εκδηλωθούν έως τα μεσημέρι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως μετά το απόγευμα θα στραφούν σταδιακά σε βόρειους έως 3 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός αύριο στη Θεσσαλονίκη
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις ενώ βροχές θα σημειωθούν από το πρωί έως τις πρώτες βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Σχετικά Νέα
ΠΑΟ – Εφές 75-67: Τα 7 αστέρια… θάμπωσαν τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ – Στο Άμπου Ντάμπι για το 8ο
Ο Παναθηναϊκός έχοντας δύο πρόσωπα, αυτό του πρώτου ημιχρόνου που κατατρόπωσε την Εφές, αλλά και του.
Λήξη συναγερμού στην Θεσσαλονίκη: Φάρσα το e-mail για βόμβα στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ
Χωρίς να βρεθεί κάτι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ, στην.
Ευρωλίγκα: Ξεκίνησε το Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές
Ξεκίνησε το σπουδαίο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ ανάμεσα στον.
Λέσβος: Ένοχος και στο Εφετείο προπονητής που είχε σχέση με 14χρονη αθλήτρια
Μείωσε την επιβληθείσα ποινή σε 10 χρόνια αναγνωρίζοντας μόνο το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου.