

Με καλές θερμοκρασίες η Κυριακή, την Δευτέρα λίγες τοπικές μεσημεριανές μπόρες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Αν και το μελτέμι στο Αιγαίο Τρίτη με Παρασκευή θα είναι ενισχυμένο, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά.
Πιο αναλυτικά την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν λίγες βροχές ή μπόρες σε ορεινές περιοχές στα βορειοανατολικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα και την νότια Κρήτη τους 34 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται επίσης γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς.
πηγή:ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Ευ. Λέκκας για Τουρκία: «Περιμένουμε έναν σεισμό της τάξεως των 7,8 Ρίχτερ – Θα ισοπεδωθεί το 1/3 των κατασκευών»
Ο καθηγητής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμης Λέκκας, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην.
Το «τελευταίο αντίο» στον Πέτρο Μολυβιάτη: Τυλιγμένη με την ελληνική σημαία η σορός του
Στην Κηφισιά, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Πέτρο Μολυβιάτη που πέθανε την Κυριακή.
Αττική: Απαγορεύονται τα θαλάσσια σπορ και τα τζετ σκι – Αναλυτικά η λίστα με τις παραλίες και τις ώρες
Με απόφαση που δημοσίευσε το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, απαγορεύονται τα θαλάσσια σπορ σε κατοικημένες παραλιακές.
Κέρκυρα: Έπεσαν σοβάδες από μπαλκόνι δίπλα σε σχολεία
Σοβάδες αποκολλήθηκαν από μπαλκόνι και έπεσαν σε οδό δίπλα από Γενικά Λύκεια στην Κέρκυρα,.