

Ο καιρός συνεχίζει να είναι άστατος και να θυμίζει… φθινόπωρο με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 10-06-2023 να επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Συγκεκριμένα βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στα ηπειρωτικά, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, όπως αναφέρεται στο επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που είχε εκδοθεί στις 10 Ιουνίου.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι: Η Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης), η Ήπειρος, η Θεσσαλία, η Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της δυτικής Αττικής) καθώς η κεντρική και η ανατολική Πελοπόννησος.
Σχετικά Νέα
-
Εξαρθρώθηκαν δυο εγκληματικές οργανώσεις που εξαπατούσαν πολίτες σε Ελλάδα και Κύπρο
Δυο εγκληματικές οργανώσεις που αφαίρεσαν περίπου 630.000 ευρώ εξαπατώντας πολίτες σε πολλές περιοχές της.
ΠΑΟ – Εφές 75-67: Τα 7 αστέρια… θάμπωσαν τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ – Στο Άμπου Ντάμπι για το 8ο
Ο Παναθηναϊκός έχοντας δύο πρόσωπα, αυτό του πρώτου ημιχρόνου που κατατρόπωσε την Εφές, αλλά και του.
Λήξη συναγερμού στην Θεσσαλονίκη: Φάρσα το e-mail για βόμβα στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ
Χωρίς να βρεθεί κάτι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ, στην.
Ευρωλίγκα: Ξεκίνησε το Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές
Ξεκίνησε το σπουδαίο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ ανάμεσα στον.