

Τη βαθιά της θλίψη και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την τραγωδία στα Τέμπη.
“Βρισκόμαστε μπροστά σε μια αδιανόητη τραγωδία. Θρηνούμε κατά κύριο λόγο νέους ανθρώπους. Μοιραζόμαστε την οδύνη όσων έχασαν τους δικούς τους, αν και γνωρίζουμε ότι ο πόνος τους είναι τόσο μεγάλος, ώστε κανένας παρηγορητικός λόγος δεν μπορεί να τον ανακουφίσει”, αναφέρει σε δήλωση της η κα Σακελλαροπούλου και προσθέτει: “Αγωνιούμε για τους τραυματίες και ευχόμαστε να γίνουν σύντομα καλά. Ευχαριστούμε τα σωστικά συνεργεία και το ιατρικό προσωπικό, που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης.
Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των θυμάτων. Είμαστε δίπλα τους”.
Σχετικά Νέα
Πιάσαμε τον Άδωνη στον ύπνο
Στο Αμπού Ντάμπι ο Άδωνης μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή. Δουλίτσες ή αναψυχή; Ποιος ξέρει..
Σοφία Ζαχαράκη από την Κύπρο: Συμπόρευση και στα θέματα της Παιδείας
Την βαθιά και ουσιαστική συνεργασία μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου επιβεβαίωσε η διήμερη επίσκεψη της.
Ν. Ανδρουλάκης: Στην κοινωνία θα κερδίσουμε τον δήθεν “μονόδρομο” που θέλουν να οικοδομήσουν τα συμφέροντα υπέρ του κ. Μητσοτάκη
Από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, ο Πρόεδρος του.
Π. Μαρινάκης: Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι στη ΔΕΘ θα δούμε μειώσεις φόρων
«Ο στόχος μας είναι κάθε μέρα ο σιδηρόδρομος, όπως και το σύνολο των μέσων.