Κ. Μαριδάκης: Είναι ιστορική μας ευθύνη να αναδείξουμε την καθοριστική συμβολή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας

Σε αφιέρωμα της Real news o διευθυντής της κυβερνητικής θαλαμηγού της Βασιλικής οικογένειας και του Πρωθυπουργού των Η.Α.Ε, Κυριάκος Μαριδάκης, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εργασιακό περιβάλλον και τη διαχείριση ενός πολυεθνικού προσωπικού.

Παράλληλα, ο κ. Μαριδάκης, εξέφρασε την πεποίθηση πως «είναι ιστορική μας ευθύνη να αναδείξουμε σε ολόκληρο τον κόσμο την καθοριστική συμβολή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας».

Αναλυτικότερα, ο διευθυντής της κυβερνητικής θαλαμηγού της Βασιλικής οικογένειας και του Πρωθυπουργού των Η.Α.Ε., είναι εκείνος που επιμελείται και διαχειρίζεται την επίσημη υποδοχή Προέδρων κρατών σε μία από τις πιο πολυτελείς θαλαμηγούς στο Ντουμπάι.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας έμπιστος του ηγέτη του Ντουμπάι, κατόρθωσε να καθιερώσει διεθνώς τη δική του πολιτιστική διπλωματία, ενισχύοντας τον προφίλ της χώρας μας και μετατρέποντας ένα πολεμικό και ιστορικό γεγονός, όπως η Ναυμαχία της Σαλαμίνας σε μια παγκόσμια γιορτή ειρήνης.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει και να τιμήσει την δράση του σε 53 χώρες του κόσμου και να τον επιλέξει ως μέλος της Τιμητικής Κοσμητείας «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», έπειτα από απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και του Ιδρύματος της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Ο κ. Μαριδάκης, αναφέρει πως αποτελεί μεγάλη τιμή να δώσει το παρών στην εθνική αυτή προσπάθεια, εργαζόμενος πολύ σκληρά και συνεργαζόμενος με το Ίδρυμα της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη για τον επιτυχή  εορτασμό των 2.500 χρόνων από την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας. «Είναι ιστορική μας ευθύνη να αναδείξουμε σε ολόκληρο τον κόσμο την καθοριστική συμβολή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας στον ευρωπαϊκό πολιτισμό πριν απο δυόμισι χιλιάδες χρόνια», τονίζει ο κ. Μαρίδακης.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά το αφιέρωμα:

Σχετικά Νέα