

Ο Κάρλο Καλέντα θα αναλάβει το κύριο βάρος της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ ο νέος αυτός κεντρώος πόλος έχει στόχο να κερδίσει μέχρι και το 10% των ψήφων.
ΟΚάρλο Καλέντα, αρχηγός του κόμματος «Azione» (Δράση), και ο πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, επικεφαλής του κόμματος «Ζωντανή Ιταλία», υπέγραψαν σήμερα συμφωνία για κοινή κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου.
«Σήμερα γεννιέται μια σοβαρή εναλλακτική στο διπολικό σύστημα της αριστεράς και της δεξιάς, το οποίο κατέστρεψε την χώρα μας και στέρησε την αναγκαία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Ντράγκι», έγραψε στο Twitter o Κάρλο Καλέντα.
«Αποφασίσαμε να το προσπαθήσουμε. Στις 25 Σεπτεμβρίου, στα ψηφοδέλτια, θα βρείτε και αυτή τη δυνατότητα. Μην περιοριστείτε στο “μη χείρον βέλτιστον”, στείλτε στο κοινοβούλιο άτομα εγνωσμένης ποιότητας», πρόσθεσε ο Ματέο Ρέντσι, πάντα μέσω διαδικτύου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κάρλο Καλέντα θα αναλάβει το κύριο βάρος της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ ο νέος αυτός κεντρώος πόλος έχει στόχο να κερδίσει μέχρι και το 10% των ψήφων.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή το «Azione» αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματική συμφωνία την οποία είχε υπογράψει με το Δημοκρατικό Κόμμα, λόγω ασυμβατότητας πολλών θέσεών του με εκείνες της κεντροαριστερής συμμαχίας.
Σχετικά Νέα
Ο στρατός του Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη, όπου.
Λιβύη: Νέα διαδήλωση με αίτημα να εγκαταλείψει την εξουσία ο πρωθυπουργός Ντμπάιμπα
Περίπου πεντακόσιοι Λίβυοι βγήκαν στον δρόμο χθες Σάββατο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, απαιτώντας να.
Η Τουρκία απομάκρυνε εσπευσμένα 82 υπηκόους της από τη Λιβύη
Η Τουρκία προχώρησε αυτή την εβδομάδα στην εσπευσμένη απομάκρυνση 82 υπηκόων της από τη.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εκφράζει «αποτροπιασμό» για τις επεκτεινόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα εξέφρασε τον “αποτροπιασμό” του το Σάββατο για.