

Μεγάλη αύξηση των νεκρών από κορωνοϊό καταγράφεται σήμερα στην Ιταλία: το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους από τον ιό 445 άνθρωποι και καταγράφηκαν 34.505 νέα περιστατικά.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 219.884 διαγνωστικά τεστ. Χθες έχασαν την ζωή τους 352 άνθρωποι, με 30.550 περιστατικά. Ο Τζιάνι Ρέτσα, διευθυντής του τομέα πρόληψης του ιταλικού υπουργείου υγείας, τόνισε ότι “τα νέα αυτά στοιχεία δεν αποτελούν θετικό μήνυμα”.
Πρόσθεσε επίσης ότι “η διαφορά σε σχέση με τον περασμένο Μάρτιο, είναι ότι τώρα καταγράφονται κρούσματα σε όλη την ιταλική επικράτεια”. Το ποσοστό θετικών αποτελεσμάτων επί των τεστ που διενεργήθηκαν από χθες μέχρι σήμερα, είναι 15,69%.
Σε όλη την χώρα, δε, έχουν εισαχθεί σε μονάδες εντατικής θεραπείας 2.391 ασθενείς, εκ των οποίων ενενήντα εννέα το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Στους νοσοκομειακούς θαλάμους βρίσκονται 23.256 άνθρωποι (1.140 μόνον σε μια ημέρα) και 446.701 έχουν τεθεί σε κατ΄οίκον απομόνωση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.
Ρωσία-Ουκρανία: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση της πασχαλινής εκεχειρίας
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση, πέραν της Κυριακής, της πασχαλινής εκεχειρίας που.