

Νέος συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική πριν από λίγη ώρα, αυτή τη φορά για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην περιοχή της Θερίσου, στο Ηράκλειο. Η πυρκαγιά είναι ήδη σε ύφεση, καθώς οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την ελέγξουν γρήγορα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα διαμερίσματος 2ου ορόφου, επί της οδού Βάρνης και πήρε διαστάσεις. Στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο άτομα, τα οποία, ωστόσο, εγκατέλειψαν γρήγορα το χώρο, πριν ακόμη φτάσει η Πυροσβεστική, με 4 οχήματα και 15 πυροσβέστες.
Το ύψος της ζημιάς που προκάλεσε η πυρκαγιά στο διαμέρισμα, αλλά και οι συνθήκες εκδήλωσής της, δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.