

Το ιρακινό υπουργείο Πετρελαίου διέψευσε σήμερα δημοσίευμα σύμφωνα το οποίο ο υπουργός Πετρελαίου της χώρας Ιχσάν Αμπντούλ Τζαμπάρ δήλωσε πως επίκειται συμφωνία με την ομάδα ΟΠΕΚ+ για την αύξηση των εξαγωγών αργού του Ιράκ.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων INA μετέδωσε ότι ο Αμπντούλ Τζαμπάρ δήλωσε στην κρατική εφημερίδα Al-Sabah πως αναμένει σύντομα να επιτευχθεί συμφωνία με τον ΟΠΕΚ και τους συμμάχους του, μια ομάδα γνωστή ως ΟΠΕΚ+, για την αύξηση των ιρακινών εξαγωγών πετρελαίου.
“Ο υπουργός Πετρελαίου δεν έκανε αυτά τα σχόλια και δεν συνάντησε τον δημοσιογράφο της εφημερίδας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Πετρελαίου Ασίμ Τζιχάντ στο Reuters. Το τηλεγράφημα του INA διαγράφηκε.
“Το Ιράκ δεσμεύεται στη συμφωνία του ΟΠΕΚ+ και εργάζεται με τον ΟΠΕΚ και τους παραγωγούς εκτός του Οργανισμού στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι παγκόσμιες αγορές πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένης της εξάπλωσης της COVID-19, που προκάλεσε μείωση στην παγκόσμια ζήτηση για πετρέλαιο”, δήλωσε ο Τζιχάντ.
Σχετικά Νέα
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.