

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν συζήτησε σήμερα με τον ουκρανό ομόλογό του Νμίτρο Κουλέμπα για τις αμυντικές ανάγκες της Ουκρανίας μεσούσης της ρωσικής εισβολής, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις.
Αίσθηση προκάλεσε νωρίτερα η τοποθέτηση του ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, του Μιτς ΜακΚόνελ, ο οποίος είπε ότι η ιδέα της ενίσχυσης της Ουκρανίας με μεταφορά μαχητικών αεροσκαφών από την Πολωνία παραμένει υπό συζήτηση.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα οι ΗΠΑ απέρριψαν πρόταση της Πολωνίας να διαθέσει ρωσικής κατασκευής μαχητικά MiG-29 για την ενίσχυση της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας απέναντι στους Ρώσους εισβολείς.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters
Σχετικά Νέα
Τραμπ: Aνοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί ο ίδιος στην.
Βάζει «φρένο» το ΣτΕ στην ΑΑΔΕ να αναστέλλει ή να απενεργοποιεί τα ΑΦΜ
Το Συμβούλιο της Επικρατείας βάζει «φρένο» με απόφαση του στη δυνατότητα της ΑAΔΕ να.
Κρεμλίνο: «Απαράδεκτο» το τελεσίγραφο που εξέδωσε στη Μόσχα το Κίεβο και οι Ευρωπαίοι
Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το «τελεσίγραφο» που εξέδωσε στη Μόσχα το Κίεβο και οι.
Πούτιν: Προτείνει απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας
ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα τη διεξαγωγή «απευθείας» και «χωρίς προαπαιτούμενα» διαπραγματεύσεων μεταξύ.