

Κανονικά λειτουργεί πλέον το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, έπειτα από προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας.
«Η αστυνομία έδωσε την άδεια για την επαναλειτουργία του διεθνούς τερματικού σταθμού», ανέφερε η εταιρία διαχείρισης του αεροδρομίου, προσθέτοντας ότι αποκαθίσταται η λειτουργία του.
Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου εκκενώθηκε αργά χθες (τοπική ώρα), καθώς η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο έλαβε προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας και εντόπισε ύποπτο αντικείμενο ύστερα από έρευνα.
Σχετικά Νέα
Ζελένσκι: «Δεν φοβόμαστε άμεσες συνομιλίες με τη Ρωσία» – Ανακοίνωσε πως θα συσταθεί μια μόνιμη και διευρυμένη διαπραγματευτική ομάδα
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη.
Διεθνής Αμνηστία: Υπόσχεται να εντείνει τις προσπάθειες για να αποκαλύψει παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία
Η Διεθνής Αμνηστία ανακοίνωσε σήμερα πως η απόφαση των ρωσικών αρχών να την κηρύξουν.
Εκλογές στην Πολωνία: Ο φιλοευρωπαίος Τρασκόφσκι αναδείχθηκε με μικρή διαφορά νικητής στον πρώτο γύρο
Ο φιλοευρωπαίος δήμαρχος της Βαρσοβίας Ράφαλ Τρασκόφσκι κέρδισε με μικρή διαφορά τον πρώτο γύρο.
ΟΗΕ: Εννέα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν στη Γάζα – “Σταγόνα στον ωκεανό”
Ο επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ Τομ Φλέτσερ δήλωσε ότι εννέα φορτηγά με.