

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε φωτιά σε ξενοδοχείο που χρησιμοποιείτο ως μονάδα υποδοχής ασθενών με κορωνοϊό στο ομόσπονδο κράτος Άντρα Πραντές, στο νότιο τμήμα της Ινδίας, σύμφωνα με την αστυνομία.
“Αρκετοί άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν και τραυματίστηκαν διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε κρατικό νοσοκομείο. Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, αλλά οι επιχειρήσεις διάσωσης και κατάσβεσης συνεχίζονται”, δήλωσε ο Λάξμι, αστυνομικός στην αίθουσα ελέγχου επιχειρήσεων της αστυνομίας
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, την περασμένη εβδομάδα, οκτώ ασθενείς με την COVID-19 έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην πόλη Αχμενταμπάντ της δυτικής Ινδίας.
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης στο ομόσπονδο κράτος Άντρα Πραντές, ο Τζαγκάν Μοχάν Ρέντι, διέταξε να διενεργηθεί έρευνα για την πυρκαγιά, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANI. “Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 05:00. Προσφέρεται ιατρική φροντίδα σε 22 ασθενείς σε νοσοκομείο. Εκκενώνουμε το κτίριο”, δήλωσε ο Μοχάμαντ Ιμτιάζ, ανώτερος αξιωματούχος της δημόσιας διοίκησης στην περιοχή Κρίσνα, σύμφωνα με το ΑΝΙ.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης στην Ινδία αυξήθηκε στα 2.153.010 και ο αριθμός των νεκρών σε 43.379, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας. Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 64.399 νέα κρούσματα μόλυνσης και 861 νέοι θάνατοι, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Σήμερα είναι η 10η συναπτή ημέρα κατά την οποία καταγράφεται ημερήσια αύξηση νέων κρουσμάτων που ξεπερνά τις 50.000 και η τρίτη ημέρα με πάνω από 60.000 νέα περιστατικά.
Σχετικά Νέα
Ο Μάικλ Τζόρνταν ξανά στο ΝΒΑ
Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών μετά από 22 χρόνια επιστρέφει στην Λίγκα ως.
Ζελένσκι: Θα εκτιμούσαμε την παρουσία Τραμπ στη συνάντηση στην Τουρκία
Τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία.
Μόντι: Οι επιχειρήσεις μας κατά του Πακιστάν έχουν απλώς “παγώσει” – Η συμπεριφορά τους θα κρίνει το μέλλον
Στο πρώτο του διάγγελμα προς τους πολίτες της Ινδίας, ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι υποστήριξε.
Τραμπ: Εμπόδισε μια «πυρηνική σύρραξη» μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως εμπόδισε μια «πυρηνική σύρραξη» μεταξύ της Ινδίας και.