Ινδαρές: Αδυνατώ ακόμα να καταλάβω όσα έχουν συμβεί

«Δυσκολεύομαι με τη στράτευση στα πολεμικά μέτωπα και ταυτίζομαι με τη μετριοπάθεια και τη νομιμότητα» τόνισε ο γνωστός σκηνοθέτης για τα γεγονότα στο Κουκάκι

Καμία σχέση με την κατάληψη στο Κουκάκι δεν έχει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του , στις οποίες ανέφερε επίσης πως δεν έχει καταλάβει ακόμα και δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Ο γνωστός σκηνοθέτης σημειωσε πως ένιωσε γαλήνη για τη δημοσίευση ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ακουγόταν να ξεσπά σε βάρος των αστυνομικών και τόνισε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητά του, καθώς «δεν έχει καμία σχέση με την κατάληψη, όπως και οι γιοι του». «Δυσκολεύομαι με τη στράτευση στα πολεμικά μέτωπα και ταυτίζομαι με τη μετριοπάθεια και τη νομιμότητα» τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη κυκλοφόρησε ένα ηχητικό ντοκουμκέντο, στο οποίο ακούγεται ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, να ξεσπά σε βάρος των αστυνομικών. «Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κανείς δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. Η φυσική κατάσταση είναι να είμαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Που καίνε τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο. Από ιδεοληψία. Αυτό που κάνετε είναι χειρότερο. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς», ακούγεται να λέει ο Ινδαρές στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Σχετικά Νέα