

Την αντίθεσή του με την αποστολή sms σε ανεμβολίαστους εξέφρασε ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας του LSE, Ηλίας Μόσιαλος.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι διαφωνεί με το συγκεκριμένο μέτρο και εκτίμησε ότι, πιθανώς, θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.
«Δεν ξέρω αν θα πετύχουμε καλύτερα ποσοστά μέσω των sms αλλά δεν τη θεωρώ καλή ιδέα. Δεν ξέρουν οι πολίτες τι πρέπει να κάνουν μετά από βομβαρδισμό ενημέρωσης τόσο καιρό; Χρειάζονται το sms; Μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει» είπε.
Ο κ. Μόσιαλος τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος που θα γίνει πιο αποτελεσματικότερη η διαχείριση της κατάστασης. «Θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά με τους εμβολιασμούς στη βόρεια Ελλάδα και γενικότερα στη χώρα μας. Δεν έχουμε πετύχει ικανοποιητικά ποσοστά σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης. Πώς θα πετύχουμε καλύτερα ποσοστά εμβολιασμένων» διερωτήθηκε.
Ερωτηθείς για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα παιδιά, απάντησε ότι δεν τάσσεται υπέρ. «Προέχει η ενημέρωση των παιδιών και των γονέων τους», είπε.
Σχετικά Νέα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.