

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Πέτσας, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν δυσλειτουργίες και παραλείψεις των αρμόδιων υπηρεσιών, για τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ιανός».
Όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr, μάλιστα, λόγω σπουδαιότητας την ανέθεσε στην Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, Αικατερίνη Λύρα, η οποία αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν δυσλειτουργίες και παραλείψεις των αρμόδιων υπηρεσιών όσον αφορά την πρόληψη και τον περιορισμό των συνεπειών του ακραίου φυσικού φαινομένου που έπληξε τον νομό.
Υπενθυμίζεται ότι δύο άνδρες και δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους, και σημειώθηκαν ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές. Από τα ακραία καιρικά φαινόμενα κατέρρευσαν σπίτια και γέφυρες, ενώ καταστράφηκαν δρόμοι, περιουσίες και καλλιέργειες και αποκλείστηκαν ακόμη και ολόκληρες περιοχές.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.