

Η Νέα Υόρκη έχει τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό για την Αστυνομία, από οποιαδήποτε άλλη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το 2020, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης δαπάνησε 6 δισ. δολάρια. Ωστόσο, το πραγματικό κόστος της συγκεκριμένης αστυνομικής δύναμης υπερβαίνει τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.
Μεγάλο μέρος του ποσού αυτού καλύπτει τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, τις υπερωρίες τους και τις συντάξεις.
Παρά το γεγονός πως οι προϋπολογισμοί της αστυνομίας έχουν αυξηθεί, η επιπλέον αστυνόμευση δεν έχει οδηγήσει σε λιγότερα εγκλήματα.
Αντιθέτως, καταγράφονται ρεκόρ κακών συμπεριφορών από τους αστυνομικούς, αντισυνταγματικές πολιτικές αστυνόμευσης και θάνατοι Μαύρων Νεοϋορκέζων.
Μάλιστα, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης κατέβηκαν στους δρόμους, ζητώντας περικοπή 1 δισ. δολαρίων από τον προϋπολογισμό για το 2021.
Όμως, οι πραγματικές περικοπές ανήλθαν σε περίπου 420 εκατομμύρια δολάρια.
http://https://www.youtube.com/watch?v=HGiMA4jT85U&feature=emb_logo&ab_channel=BusinessInsider
Σχετικά Νέα
Οι διεθνείς αντιδράσεις για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τα μηνύματα των ηγετών
Οι παγκόσμιοι ηγέτες, ο ένας μετά τον άλλο, αποχαιρετούν τον Πάπα Φραγκίσκο ο οποίος πέθανε τη.
-
Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος σε ηλικία 88 ετών
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Πάπας Φραγκίσκος τη Δευτέρα του.
Απεβίωσε ο Πάπας Φραγκίσκος σε ηλικία 88 ετών
Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Λατινοαμερικανός ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, απεβίωσε σήμερα (21/4) σε.
-
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Τρία σενάρια για την πορεία και τον αντίκτυπο της «ανορθόδοξης», όπως τη χαρακτηρίζει, εμπορικής.