

Ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν κάλεσε σήμερα τη Ρωσία να εξαλείψει τις “ασάφειες” γύρω από την κατάπαυση του πυρός που επιτεύχθηκε στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ιδίως αυτές που αφορούν τον ρόλο της Τουρκίας και την παρουσία ξένων μαχητών.
“Αύριο θα γίνει συνάντηση στην Μόσχα με τους (διπλωματικούς ) εκπροσώπους που έχουν σχέση με το εν λόγω θέμα, ώστε να αποσαφηνισθούν όλα τα αμφίσημα ζητήματα που σχετίζονται με την κατάπαυση του πυρός”, δήλωσε ο Λε Ντριάν.
“Πρέπει να εξαλείψουμε τις ασάφειες που υπάρχουν όσον αφορά στους πρόσφυγες, στην οριοθέτηση της κατάπαυσης του πυρός, στην παρουσία της Τουρκίας, στην επιστροφή μαχητών (αλλοδαπών, σ.σ), στην έναρξη διαπραγματεύσεων για το καθεστώς του Ναγκόρνο-Καραμπάχ”, δήλωσε σήμερα στην Εθνοσυνέλευση διευκρινίζοντας ότι αυτά τα σημεία θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια συνάντησης των συμπροέδρων της ομάδας του Μινσκ που θα γίνει αύριο στην Μόσχα.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Οι τρεις μήνες της 2ης θητείας Τραμπ στην προεδρία σε 10 στιγμές-κλειδιά
Μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ αναποδογύρισε.
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Τουλάχιστον επτά άμαχοι σκοτώθηκαν την Τρίτη σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε διάφορα σημεία.
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.