

Οι διαιτητές της Super League 1 “έκλεισαν” τη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι όλα τα παιχνίδια θα γίνουν χωρίς οπαδούς, αλλά οι διαιτητές δεν έχουν ακόμη βάλει τέλος επίσημα στη δική τους αποχή και έτσι η Super League 1 δεν μπορεί να ξεκινήσει.
Όπως ανακοίνωσε όμως η ΕΠΟ, αντιπροσωπεία των Ελλήνων διαιτητών θα συναντηθεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου και έτσι υπάρχουν ελπίδες ότι θα αρχίσει άμεσα το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής: «Συνάντηση εκπροσώπων των διαιτητών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, ορίστηκε για την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00».
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.