

Σαν τις… βρεγμένες γάτες επέστρεψαν στην Ολλανδία μετά από τις διακοπές τους στην Ελλάδα ο βασιλιάς της χώρας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμο.
Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν με τις διακοπές τους, καθώς οι κάτοικοι όλης της χώρας καλούνται να μείνουν στο σπίτι τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου.
«Είδαμε τις έντονες αντιδράσεις και μας άγγιξαν» ανεφεραν αρχικά στη δήλωσή τους με την οποία ανακοίνωναν την επιστροφή τους στην Ολλανδία.
«Για να νικήσουμε την Covid-19 πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες. Η συζήτηση που προκλήθηκε από τις διακοπές μας δεν συνεισφέρει σε αυτό» προσθέτει στην ανακοίνωσή του το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας.
Μάλιστα, στην υπόθεση ενεπλάκη και ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε.
«Αντιλήφθηκα αρκετά αργά ότι οι διακοπές αυτές δεν μπορούν να συνεχιστούν ενώ τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται και τα μέτρα γίνονται πιο αυστηρά. Θα έπρεπε να παρέμβω. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» σημείωσε σε επιστολή του προς το κοινοβούλιο της Ολλανδίας.
Σχετικά Νέα
Αεροσκάφος με 282 επιβάτες εκκενώθηκε στο Ορλάντο λόγω πυρκαγιάς στον κινητήρα
Ο κινητήρας ενός αεροσκάφους της Delta Air Lines τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ ετοιμαζόταν να.
Bloomberg: Πιθανές συνομιλίες ΗΠΑ με Ουκρανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους την Τετάρτη
Συνομιλίες θα πραγματοποιήσει πιθανόν η Ουάσινγκτον, την Τετάρτη στο Λονδίνο, με Ουκρανούς και Ευρωπαίους.
Μεσίστιες οι σημαίες στις ΗΠΑ με εντολή Τραμπ σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Πάπας Φραγκίσκος: Χιλιάδες πιστοί σε όλον τον κόσμο θρηνούν τον θάνατο του «ποντίφικα των φτωχών»
Ο θάνατος του πάπα Φραγκίσκου σε ηλικία 88 ετών προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση σε όλον.