H πρώτη αντίδραση της συζύγου Καραϊβάζ: Ήμουν πεπεισμένη ότι θα έχει θετική έκβαση η έρευνα

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ, μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά τις δύο συλλήψεις, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

«Το πίστευα. Ήμουν πεπεισμένη από τις επαφές μου με τον διευθυντή του Ανθρωποκτονιών, ότι θα έχει θετική έκβαση με συλλήψεις», είπε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά για το εάν γνωρίζει αν θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις, η χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου ανέφερε ότι δεν το γνωρίζει και τόνισε πως «για να προβούν στις συλλήψεις αυτές, έχουν όλο το πλαίσιο της δολοφονίας του Γιώργου».

Τέλος, ευχαρίστησε την ΕΛΑΣ και σημείωσε ότι της είχαν πει ότι η εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ, ήταν θέμα τιμής για της Αρχές. «Ευχαριστώ τους Έλληνες αστυνομικούς που με κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν αυτούς τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα