

Την άποψη ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση της πανδημίας και θα πρέπει οπωσδήποτε να ληφθούν νέα μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε τους κινδύνους, εξέφρασε ο Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στο Open TV.
Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας άφησε, μάλιστα, ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει χαλάρωση των μέτρων ούτως μετά την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή από 16 του μήνα, καθώς τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν θα έχουμε μεγάλη πτώση της καμπύλης μέχρι εκείνο το διάστημα.
«Υγειονομικά, τα πράγματα είναι πολύ αυστηρότερα, απ’ ό,τι φαίνεται. Αλλά, δυστυχώς δεν βλέπουμε αυτούς τους περιορισμούς να τηρούνται. Υπάρχει ήδη βέβαια ένας περιορισμός, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση, χρειαζόμαστε περαιτέρω μέτρα, καθώς βλέπουμε ότι και η κινητικότητα δεν μειώθηκε», τόνισε αρχικά ο καθηγητής και αναφερόμενος στα πιθανά μέτρα που θα ληφθούν, εξήγησε ότι μέσα στην επιτροπή υπάρχει διάσταση απόψεων, με πολλούς εξ αυτών να ζητούν οριζόντιο και σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου για καιρό, δηλαδή για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.