Γλυκά Νερά: Πρώτο θέμα σε βρετανικά ΜΜΕ η δολοφονία της Καρολάιν

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ για τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Η βρετανική «The Sun» ανήρτησε τα νέα δεδομένα στο πρώτο θέμα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μέσου. Σε αυτό παραθέτει το χρονικό της αιφνίδιας μεταφοράς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Αθήνα από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της 20χρονης γυναίκας και μητέρας ενός μωρού 11 μηνών.

Για ενδείξεις που «αλλάζουν τα δεδομένα» στα Γλυκά Νερά κάνει λόγο η «The Sun»

Επίσης, η «The Sun», στο άρθρο με τίτλο «Ο σύζυγος της Βρετανής μητέρας που σκοτώθηκε σε εισβολή οδηγήθηκε στα κεντρικά της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να καταθέσει έπειτα από εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας», παραθέτει δηλώσεις Ελλήνων αστυνομικών που μιλούσαν για στοιχεία που «πιθανόν να αλλάζουν τα δεδομένα». «Τα νέα ευρήματα θα παρουσιαστούν σε αυτόν» ανέφερε πηγή από την ΕΛ.ΑΣ. στο βρετανικό μέσο.

Στη συνέχεια, το μέσο μιλά για τρία στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα στην έρευνα. Η «The Sun» αναφέρει την περίπτωση των καρτών μνήμης που αφαιρέθηκαν από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και τη δραστηριότητα στο κινητό του πιλότου, σε ώρα που φέρεται, σύμφωνα με τις καταθέσεις του, να είναι δεμένος και ακινητοποιημένος.

Το τρίτο στοιχείο σχετίζεται με το ρολόι του θύματος, το οποίο δείχνει δραστηριότητα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά σε χρόνο που δεν συνάδει με τις δηλώσεις του συζύγου.

Στα βιομετρικά στοιχεία αναφέρεται η «Daily Mail»

Το δημοσίευμα της «Daily Mail», με τίτλο «Ελληνες αστυνομικοί ανακρίνουν τον σύζυγο της δολοφονηθείσας Καρολάιν Κράουτς, εν μέσω ισχυρισμών πως το ρολόι της υποδηλώνει πως δεν πέθανε σε χρόνο που εκείνος δήλωσε πως τη σκότωσαν οι εισβολείς», μιλά για τα βιομετρικά στοιχεία από το ρολόι της Καρολάιν, που, όπως τονίζει, «υποδεικνύουν τον ακριβή χρόνο που η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά».

Επίσης, το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρεται στα SMS που φαίνεται πως αντάλλαξαν ο πιλότος και η σύζυγός του στο σπίτι στα Γλυκά Νερά πριν το μοιραίο βράδυ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα