Γλυκά Νερά: Έξαλλη Νικολούλη κατά Αναγνωστόπουλου – Να σου φρεσκάρω τη μνήμη αγόρι μου

Το θέμα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά απασχόλησε το βράδυ της Παρασκευής το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο Mega. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στην άρνηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αναγνωρίσει γυναίκα, με την οποία επικοινωνούσε πριν δολοφονήσει την Καρολάιν και, σύμφωνα με όσα η ίδια είχε πει στην εκπομπή, της ζητούσε να συναντηθούν από κοντά.

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις με απόδοση λόγου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι “ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι” αυτό λέει τώρα», είπε ο αρχικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

H Αγγελική Νικολούλη απάντησε μέσω της εκπομπή της στα όσα ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Και ακολούθησε η ευθεία απάντηση της Νικολούλη στον πιλότο: Λέει ότι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή, δεν γνωρίζει ποια είναι; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ.

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί η δημοσιογράφος: Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις, να μου πεις όλα αυτά. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Ωραία, οπότε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ, να έρθω στο κελί να τα πούμε. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oyn3JFbG0Fs?feature=oembed]
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα