

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε γεύμα, στην οικία του, προς τιμήν του Πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, και εκεί έγινε μια συνολική ανασκόπηση των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Έντι Ράμα εξέφρασαν ικανοποίηση για την σταθερή βελτίωση των διμερών σχέσεων.
Συζήτησαν ακόμη για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και για την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, καθώς και για την πανδημία του κορωνοϊού και τους τρόπους αντιμετώπισής της.
Στο γεύμα παρακάθησε και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.
Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Αλβανός πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, όπου και συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις, την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και τις πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις, όπως τόνισε και ο ίδιος ο υπουργός στο Twitter.
Σχετικά Νέα
Επίκαιρη ερώτηση προς τον Κ. Μητσοτάκη για την Ομάδα Αλήθειας κατέθεσε ο Σ. Φάμελλος
Επιμένει στο “σκάνδαλο”, όπως το αποκαλεί, της Ομάδας Αλήθειας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης.
Κ. Μητσοτάκης για δημογραφικό: Από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της χώρας
Ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το δημογραφικό, σε.
ΚΚΕ: Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών
Σε σχολιασμό των δηλώσεων των πρωθυπουργών της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ιταλίας, Τζόρτζια.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.