

Μια στιγμή που θα τη θυμάται σε όλη της τη ζωή έζησε η δημοσιογράφος Amber Roberts, αφού κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση είδε μία γέφυρα να καταρρέει δίπλα της.
Η Amber Roberts, μετέδιδε τα νεότερα από τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν την Βόρεια Καρολίνα, για το κανάλι FOX.
Κατά την διάρκεια της μετάδοσης και λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που βρισκόταν εκείνη και το συνεργείο της ένα κομμάτι της γέφυρας κατέρρευσε.
Η δημοσιογράφος ενώ μιλάει υψώνει την φωνή της, δείχνοντας το σοκ της, ενώ τα νερά κάτω από την γέφυρα ήταν ορμητικά.
Οι υλικές ζημιές και οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο ήταν πολλές.
«Αυτή η γέφυρα είναι σαν να βουλιάζει λόγω του ύψους του νερού. Δείτε το έδαφος έχει ήδη επηρεαστεί» έλεγε εκείνη την στιγμή η δημοσιογράφος και αμέσως μετά υποχωρεί το κομμάτι της γέφυρας.
Η ρεπόρτερ ανήρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Twitter γράφοντας: «Είμαι ευγνώμων που εγώ και το συνεργείο μου είμαστε εντάξει. Στέλνω τις προσευχές μου στους ανθρώπους της περιοχής που επηρεάστηκαν από τις σημερινές πλημμύρες».
I am SO #thankful me and my @FOX46News #photojournalist, @JonMonteFOX46 are okay. I’m sending #prayers up to the people of #Alexander #County impacted by today’s #flooding. pic.twitter.com/9KxABhpQyB
— Amber Roberts (@AmberFOX46) November 13, 2020
Σχετικά Νέα
Τηλεφωνική επικοινωνία Λαβρόφ – Φιντάν για τις επικείμενες απευθείας συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ και ο Τούρκος ομόλογός του Χακάν Φιντάν,.
Ένας Πύργος Τραμπ στη Δαμασκό – Πώς ο αλ Σάρα επιδιώκει να δελεάσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας
Προσπάθεια να προσελκύσει την Ουάσινγκτον φέρεται να καταβάλει ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας, Άχμαντ.
Ουρουγουάη: Ο πρώην πρόεδρος Μουχίκα, ο οποίος πάσχει από καρκίνο τελικού σταδίου, λαμβάνει παρηγορητική φροντίδα
Ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου σε.
Βόρεια Μακεδονία: Το αλβανικό κόμμα του υπουργού Υγείας αποχωρεί από την κυβέρνηση
Το αλβανικό κόμμα «Συμμαχία για τους Αλβανούς», του οποίου ηγείται ο υπουργός Υγείας στη.