

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός ανώτερου αξιωματικού κατά τη διάρκεια των μαχών στη Λωρίδα της Γάζας.
Νεκρός είναι ο 33χρονος αντισυνταγματάρχης Σαλμάν Χαμπάκα, διοικητής του 53ου τάγματος της 188ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.
Συμμετείχε στις επιχειρήσεις του Ισραήλ εναντίον των τρομοκρατών της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Γάζας.
Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.
Ο Χαμπάκα είναι ο υψηλότερος στην κλίμακα αξιωματικός που έχει χάσει την ζωή του στη διάρκεια της χερσαίας επιχείρησης του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο θάνατός του ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των Ισραηλινών στρατιωτών που σκοτώθηκαν από την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων σε 18 και τον συνολικό αριθμό των Ισραηλινών στρατιωτών που σκοτώθηκαν από την έναρξη του πολέμου σε 333.
Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί επίσης ότι έπεσε νεκρός 22χρονος Ισραηλινός στρατιώτης, εν μέσω των επιχειρήσεων στη Γάζα.
Σχετικά Νέα
Οι ΗΠΑ ενδέχεται σύντομα να απελάσουν μετανάστες στη Λιβύη με στρατιωτική πτήση
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών εξετάζει για πρώτη φορά το ενδεχόμενο να απελάσει μετανάστες.
Γερμανία: Τηλεφωνική συνομιλία με τον Τραμπ θα έχει αύριο ο καγκελάριος Μερτς
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα έχει αύριο Πέμπτη ο.
Το Πακιστάν κατέρριψε πέντε μαχητικά αεροσκάφη της Ινδίας
Εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Πακιστάν υποστήριξε μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters πως καταρρίφθηκαν.
Η Ινδία ενημέρωσε τις ΗΠΑ για τα πλήγματά της στο Πακιστάν
Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της Ινδίας Ατζίτ Ντόβαλ ενημέρωσε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάρκο.