

Μικρό πλοιάριο με 29 μετανάστες εντοπίστηκε Νότια της Γαύδου το μεσημέρι. Παρενέβη το λιμενικό για τη διάσωσή τους. Πρόκειται για τον δεύτερο εντοπισμό και διάσωση μεταναστών που πραγματοποιείται μέσα σε ένα 24ωρο.
Με το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, οι αλλοδαποί περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο που έπλεε στην περιοχή και το οποίο σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στην Παλαιοχώρα Χανίων.
Οι μετανάστες θα οδηγηθούν σε χώρο που θα υποδειχθεί από τον δήμο Χανίων.
Πρόκειται για τον δεύτερο εντοπισμό και διάσωση μέσα σε 24 ώρες μετά τους 74 μετανάστες που περισυνελέγησαν χθες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου, με το Λιμενικό να συλλαμβάνει δύο άτομα ως διακινητές ηλικίας 23 και 25 ετών, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.