

Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά τη διάρκεια συνάντησης την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε την Τρίτη ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Νοέλ Μπαρό, μία ημέρα πριν από τον νέο γύρο συνομιλιών στο Λονδίνο.
Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο franceinfo, σημείωσε ότι η εκεχειρία του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του Πάσχα ήταν μια επιχείρηση “μάρκετινγκ” με στόχο να αποφύγει την πίεση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Όπως μετέδωσε τη Δευτέρα το Bloomberg, η Ουάσινγκτον θα πραγματοποιήσει συνομιλίες, την Τετάρτη στο Λονδίνο, με Ουκρανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους, καθώς ο Τραμπ πιέζει για μια συμφωνία που θα οδηγήσει στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
Σχετικά Νέα
Ουρουγουάη: Ο πρώην πρόεδρος Μουχίκα, ο οποίος πάσχει από καρκίνο τελικού σταδίου, λαμβάνει παρηγορητική φροντίδα
Ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου σε.
Βόρεια Μακεδονία: Το αλβανικό κόμμα του υπουργού Υγείας αποχωρεί από την κυβέρνηση
Το αλβανικό κόμμα «Συμμαχία για τους Αλβανούς», του οποίου ηγείται ο υπουργός Υγείας στη.
Βρετανία: Η αντιτρομοκρατική ερευνά την πυρκαγιά στο σπίτι του πρωθυπουργού Στάρμερ
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανέλαβε τις έρευνες για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην κατοικία του.
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ερευνά την πυρκαγιά στο σπίτι του πρωθυπουργού Στάρμερ
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανέλαβε τις έρευνες για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην κατοικία του.