

Ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας της Γαλλίας, πάσχοντας από Covid-19, αυξήθηκε κατά 66 σήμερα, φτάνοντας τους 4.353, ρεκόρ από τις αρχές του έτους, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Το υπουργείο ανέφερε επίσης ότι μέχρι σήμερα έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου 6,14 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το 11,7% των ενηλίκων.
Σήμερα καταγράφηκαν 35.327 νέα κρούσματα (αυξημένα ελαφρά, σε σχέση με χθες που ήταν 35.088) και 185 νέοι θάνατοι (100 λιγότεροι σε σύγκριση με την Παρασκευή).
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Ο επικεφαλής εσωτερικής ασφάλειας κατηγορεί τον Νετανιάχου για «προσωπική πίστη» – Νετανιάχου: «Λέει ψέματα»
Ο επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών εσωτερικής ασφαλείας, του Σιν Μπετ, που παύθηκε από τον.
Τα σενάρια για τη διαδοχή του Πάπα Φραγκίσκου – Οι καρδινάλιοι που θεωρούνται επικρατέστεροι υποψήφιοι
Μια δημοφιλής ρήση στους κύκλους του Βατικανού είναι ότι αν «μπαίνεις σε ένα κονκλάβιο.
Βαρθολομαίος για εκδημία Πάπ Φραγκίσκου: Στάθηκε φίλος και συμπαραστάτης του Οικουμενικού πατριαρχείου, γνήσιος φίλος της Ορθοδοξίας
«Μέσα στην ατμόσφαιρα της απόλυτης πασχαλινής χαράς, σήμερα το πρωί, Δευτέρα της Διακαινησίμου εβδομάδος,.
Για τρεις μέρες σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του πάπα Φραγκίσκου
Η σορός του πάπα Φραγκίσκου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για τρεις ημέρες..