

Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα περαιτέρω αύξηση του αριθμού των ασθενών με COVID-19 που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και ο απολογισμός των νεκρών από την επιδημία στη χώρα εξακολουθεί επίσης να αυξάνεται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, 5.769 ασθενείς με COVID-19 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας σε σύγκριση 5.757 χθες.
Τις τελευταίες 24 ώρες, 227 άνθρωποι πέθαναν από την ασθένεια σε νοσοκομεία, ανεβάζοντας σε 72.450 τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν από κορονοϊό σε νοσοκομεία.
Σχετικά Νέα
«Huaweigate» στην Ευρωβουλή: Οι βελγικές Αρχές ζήτησαν την άρση ασυλίας 5 Ευρωβουλευτών σε έρευνα για διαφθορά
Ένα νέο σκάνδαλο, με την ονομασία «Huaweigate», ταλανίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς οι βελγικές αρχές εντείνουν την.
Μέσα του Ιράν: Οι ΗΠΑ παγώνουν τις διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά – Στρέφονται στην προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ
Επιμέλεια: Γιάννα Μυράτ Η Ουάσιγκτον επιμένει ότι το Ιράν δεν πρέπει να αναπτύξει πυρηνικά.
ΗΠΑ: Αεροπλάνο συνετρίβη μέσα σε κατοικημένη περιοχή του Σαν Ντιέγκο
Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη το πρωί της Πέμπτης (22.05.2025) σε γειτονιά του Σαν Ντιέγκο.
ΕΕ και ΗΠΑ καταδικάζουν την επίθεση έξω από το Εβραϊκό Μουσείο στην Ουάσινγκτον – Πιθανούς δεσμούς με τρομοκρατικές οργανώσεις εξετάζει το FBI
Eυρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ καταδίκασαν την επίθεση έξω από το Εβραϊκό Μουσείο στην Ουάσινγκτον,.