

«Στην αποψινή του συνέντευξη ο κ. Τσίπρας θέλησε να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την μεσαία τάξη», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
Και προσθέτει: «Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που θέλουμε διακαώς να γίνει για να αναδειχθεί η αλήθεια. Η μεσαία τάξη γνωρίζει καλά ποιος μείωσε φορολογικούς συντελεστές για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, ποιος μείωσε τον ΕΝΦΙΑ, ποιος μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές και την προκαταβολή φόρου, ποιος ανέστειλε για το 2021 την εισφορά αλληλεγγύης.
Γνωρίζει ποιος κατά την διάρκεια της πανδημίας, στήριξε την μεσαία τάξη με επιστρεπτέες και μη επιστρεπτέες προκαταβολές, με έκπτωση ενοικίων, με το πρόγραμμα ‘Γέφυρα’ για την επιδότηση δανείων πρώτης κατοικίας και τόσα άλλα.
Αυτά και πολλά ακόμη τα γνωρίζει η μεσαία τάξη. Και τα γνωρίζει και δεν ξεχνά», καταλήγει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Σχετικά Νέα
Γ.Αυτιάς σε Κομισιόν: Άμεση χρηματοδότηση για την προμήθεια θαλάσσιου ΕΚΑΒ
Την άμεση χρηματοδότηση για την προμήθεια θαλάσσιου ΕΚΑΒ, ώστε να διευκολύνεται η μεταφορά ασθενών.
Συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑ για την «εξαιρετική εμφάνιση» της Klavdia στη Eurovision
Συγχαρητήριο μήνυμα για την εμφάνιση στης Κλαυδίας στον ημιτελικό της Eurovision 2025 απέστειλε ο.
Άδ. Γεωργιάδης: Επεκτείνεται σε 14 νοσοκομεία το ηλεκτρονικό βραχιολάκι έως 15 Ιουλίου – Πού διορίζονται 500 τραυματιοφορείς
Μετά τον Ευαγγελισμό το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, θα επεκταθεί σε ακόμη 13 νοσοκομεία της χώρας έως 15 Ιουλίου σύμφωνα με.
Στις ΗΠΑ ο Κ.Μητσοτάκης για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τις ΗΠΑ όπου την Τρίτη 20 Μαΐου θα προεδρεύσει.