

Συγχαρητήριο μήνυμα για την εμφάνιση στης Κλαυδίας στον ημιτελικό της Eurovision 2025 απέστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δια μέσω της τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρίνας Κοντοτόλη.
«Η Κλαυδία άνοιξε δρόμους με τη δύναμη της Τέχνης και της νέας γενιάς. Στον σημερινό ημιτελικό τελικό της Eurovision, η Κλαυδία ανέβηκε στη σκηνή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα». Και το έκανε με τρόπο που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο», επισημαίνει η κ. Κοντοτόλη.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν θα μπορούσε παρά να εκφράσει τη βαθιά του συγκίνηση και τα θερμά του συγχαρητήρια για την παρουσία της Κλαυδίας, η οποία, με την τέχνη της, μας έκανε υπερήφανους. Εκπροσωπεί τη νέα γενιά δημιουργών που δεν φοβάται να ονειρευτεί, να τολμήσει, να σταθεί στο φως με ό,τι πιο προσωπικό και αληθινό έχει να πει.» συμπλήρωσε.
Καταλήγοντας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κλαυδία, διαβεβαιώνοντάς την ότι η Ελλάδα είναι δίπλα της.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης για τροπολογία για offshore: Ποιους προστατεύετε;
Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την τροπολογία Φλωρίδη ασκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τα τρία Ανώτατα Συμβούλια Συνεργασίας και η κούρσα ενίσχυσης των συμμαχιών της Ελλάδας
Εκστρατεία εμβάθυνσης των στρατηγικών σχέσεων της Ελλάδας με σημαντικές χώρες της μεσογειακής λεκάνης και.
Βουλή: Αντιπαράθεση Δ. Καιρίδη με βουλευτές της αντιπολίτευσης για το Κυπριακό
Η αναφορά του προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Δημήτρη Καιρίδη, ότι στη.
Πολιτική αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους για τα Τέμπη
Σε υψηλούς τόνους η πολιτική αντιπαράθεση με επίκεντρο την τραγωδία των Τεμπών. Για εργαλειοποίηση.