

Η ΕΚΤ πρέπει να στείλει στις επόμενες συνεδρίασεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει τον πληθωρισμό, τόνισε ο πρόεδρος της Bundesban, Γιοακίμ Νάγκελ.
Ο Γερμανός κεντρικός τραπεζίτης υπογράμμισε ότι οι αυξήσεις επιτοκίων πρέπει να συνεχιστούν και να είναι σημαντικές, ενώ πρόσθεσε ότι η ΕΚΤ θα πρέπει να μειώσει τα ομόλογα που έχει στο χαρτοφυλάκιο της στο ορατό μέλλον.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Νάγκελ προέβλεψε ακόμα ότι η ευρωζώνη θα εισέλθει προσωρινά σε ύφεση, αλλά υπογράμμισε πως δεν αναμένει κύμα χρεοκοπιών. Η ύφεση δεν θα είναι πολύ βαθιά, υποστήριξε σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.
Σχετικά Νέα
Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό
Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες.
-
Ισημερινός: Έσυραν έναν Βρετανό έξω από αστυνομικό τμήμα που κατηγορούνταν για φόνο και τον έκαψαν ζωντανό
Ένας άνδρας από τη Βρετανία, που κατηγορούνταν για φόνο, λιντσαρίστηκε έξω από ένα αστυνομικό.
Πάπας Φραγκίσκος: Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχαιρετά τον Ποντίφικα με τρεις λέξεις – «Αναπαύσου εν ειρήνη»
«Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκο!», ανέφερε με ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ αποτίοντας φόρο.
-
Ερντογάν: «Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν ένας αξιοσέβαστης ηγέτης με σημαντικές πρωτοβουλίες για το Παλαιστινιακό»
Την στάση που είχε ο Πάπας Φραγκίσκος για το Παλαιστινιακό ζήτημα και τον πόλεμο.