

Την πρώτη του αντίδραση είχε ο Γρηγόρης Δημητριάδης στη «σκιά» της πορίσματος του Αρείου Πάγου για το ζήτημα των υποκλοπών.
«Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα», τονίζει με ανάρτησή του ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού, που είχε παραιτηθεί το 2022 στον απόηχο των υποκλοπών.
Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Δημητριάδη έχει ως εξής:
«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε, αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή.
Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών.
Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων. Αλλά και για να προστατέψω την Πατρίδα, την Κυβέρνηση και την Παράταξη.
Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.
Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Άρειου Πάγου από την έρευνα «δεν συνάγεται αναντίλεκτα ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως εμπλοκή με το κατασκοπευτικό λογισμικό predator ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο λογισμικό κρατικής υπηρεσίας και δη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), της Αντιτρομοκρατικής (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) και γενικότερα της ΕΛΑΣ (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) ή οποιουδήποτε κρατικού λειτουργού».
Σχετικά Νέα
Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θαλάσσια ασφάλεια σήμερα σε συζήτηση του ΣΑ του ΟΗΕ
Υπό την Προεδρία του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
Η Βουλή τιμά τη μνήμη των 353.000 Ελλήνων του Πόντου – Φωταγώγηση με το «G» για τη γενοκτονία των Ποντίων
Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε με τη φωταγώγηση του κτιρίου της τη μνήμη του.
Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε με τη φωταγώγηση του κτηρίου της τη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού
Το ελληνικό Κοινοβούλιο τίμησε σήμερα (19/5) την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του.
N. Ταχιάος: Ώριμο προς δημοπράτηση το φράγμα Αχυρών στον Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Ώριμο προς δημοπράτηση είναι το έργο της κατασκευής του φράγματος Αχυρών στην περιοχή του.