

Συνάντηση με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄ είχαν σήμερα στην Αθήνα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης και ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Κατρούγκαλος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον Μακαριώτατο για το ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Από τους βουλευτές εκφράστηκε η στήριξη και τονίστηκε η σημασία ενίσχυσης του σημαντικού έργου που επιτελείται από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, με την έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας, όπως συνέβη στη διάρκεια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε και ζήτησε να μεταφερθούν οι θερμοί χαιρετισμοί του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.
Σχετικά Νέα
Θρίλερ στη Λάρισα: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Λάρισας, βρέθηκε μία γυναίκα το απόγευμα.
Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Ηράκλειο η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα.
Εκλογές στην Αλβανία: Στις κάλπες σήμερα, Κυριακή οι πολίτες – Ο πρωθυπουργός Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, Κυριακή (11/5) οι Αλβανοί για τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες.
Live η ομιλία του Στ. Κασσελάκη στο πρώτο συνέδριο «Κίνημα Δημοκρατίας»
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Περιστέρι, η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, Προέδρου.