

Τεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Τραγάνας και πιο συγκεκριμένα σε δύσβατη δασική έκταση στο σημείο Βίλιζα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ρεπορτάζ του Lamianow.gr εντοπίστηκε τεράστια χασισοφυτεία η οποία αριθμεί πάνω από 5.000 χιλιάδες χασισόδεντρα από 0.90 εκατοστά ως και 3 μέτρα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο βρέθηκαν και παραπήγματα (καλύβες) καθώς και ξηρά τροφή και άλλα ευρήματα που σχετίζονται με τους καλλιεργητές. Στην επιχείρηση εκρίζωσης των φυτών συμμετέχει και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να μεταφέρει άτομα -λόγω του δύσβατου σημείου- αλλά και τα φυτά τα οποία κατεβάζει στο γήπεδο της Τραγάνας.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα επί της οδού.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Μαΐου
Σήμερα Τρίτη, 13 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίας Γλυκερίας μάρτυρος, Οσίου Σεργίου του ομολογητού. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (13/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (02.30),.